OM OS

HISTORIEN

Det var sådan det hele startede.

HISTORIEN

Familien Madsen består af 5 familie medlemmer : Jytte og Bjarne, deres børn Henriette (1996), Charlotte (1999) og Lasse (2001).

I efteråret 2002 fik vi den ide at sætte en luftsåkasse oven på en halmnedmulder. Svejse nogle rør sammen, som kunne monteres bagpå stilken for derved at få såsæden bredspredt ned bag ved skærene og i jorden. Maskinen kom med på Agromek i 2003, hvor vi fik god respons på maskinen.

Herefter opstod grundlaget for opstart af firmaet JB Maskiner.

De første år var det opkøb/salg/eksport af landbrugsmaskiner og salg af Scan Agro produkter. Du vil således i dag stadig kunne finde gode velafprøvede Scan produkter med JB logoet på.

Firmaet har udviklet sig meget siden, og er nu specialiseret inden for Strømaskiner og udstyr til stalden.

Den første import af strømaskiner kom fra Engelske Spread-a-Bale i 2007, derefter blev det AG Dispenser, også fra England. Også den danskproducerede Skovbo kom med i sortimentet og i 2015 startede vi import af Belgiske Robert.

Hen af vejen er der opstået et tæt samarbejde med JBT Maskinværksted, som producerer Skovbo stømaskinen. JBT producere ligeledes de fleste af vores JB Udstyr.

Vores egen produktion omtales som JB Udstyr, og indeholder mange forskellige maskiner lige fra sandriver til multiskraberer.

Vi har i mange år haft JB Kvæg ved siden af maskinforretningen, hvilket gav os en unik mulighed for at afprøve alle vores produkter inden de kom ud til kunderne. I dag er bedriften ophørt og alt fokus sat over på JB Maskiner.

2017 bød på en ombygning af vores ungdyrsstald, som blev inddraget til bla. kontorfacilteter, og vi rykkede dermed administration og drift af JB Maskiner ud af vores privatbolig og til mere tidssvarende forhold.

JB Maskiner har derfor i dag udviklet sig til en maskinforretning med hovedvægten på strømaskiner og udstyr til brug i stalden. Og vores kunder spænder fra malkekvægsbesætninger til frilandsgrise, høns og kalkunfarmere, fåreavlere, kartoffel og jordbær dyrkning og over til levering til kommuner og renovations pladser mm.

Konceptet er det samme som det har været fra start, nemlig en tæt kundekontakt og en ideologi om at vi ikke ønsker at levere noget som kunden ikke bliver tilfreds med.

Derfor sælger vi sjældent en maskine eller et udstyr uden at vi har besøgt kunden først og kørt demoer.

Det giver selvsagt en del kørsel, og vi har derfor vores egen ladbil og maskintrailer og som oftest er det Jytte der styrer bil og rute imens Bjarne tager sig af telefon og værktøj.

I 2022 købte vi et en ladbil og en trailer mere, som vores søn Lasse kører ud til kunderne med, når han ikke er på værkstedet, hvor han klargøre, reparerer og renoverer vores maskiner.

På kontoret sidder Jytte sammen med vores døtre Henriette & Charlotte. Her klarer de alt lige fra bestilling af varer, lagerstyring, logistik, hjemmeside og leverandørkontakt, mens Jytte tager sig af bogholderiet.

Foruden alle vore hverdagsroller, er hele familien altid at møde på udstillinger, messer og dyrskuer.

Tøv ikke med at kontakte os, også gerne hvis du har specielle ønsker til udstyr, eller har en god idé til noget der kan hjælpe dig i hverdagen. Meget af det vi levere i dag er opstået udfra kundeønsker og besøg hos den enkelte bruger.

JB Maskiner

KONTAKT

+45 8669 1093
+45 2258 7259

MAIL