SPREAD-A-BALE MIDI SIDEUDKAST

Spread-a-Bale Maxi er strømaskinen de fleste danske landmænd kender eller har, som vi har solgt igennem de sidste 16 år. Spread-a-Bale strømaskinen er den mest brugervenlige strømaskine på markedet, med dens enkle og stærke konstruktion, hvilket også holder omkostningerne nede, ved et minimalt behov for reservedele.
Med dens store kapacitet strøer den hurtigt og jævnt halmet ud i stalden og er fem gange hurtigere end en traditionel turbine strømaskine. Halmet bliver læsset direkte ind i maskinen, hvilket gør den dobbelt så hurtigt at læsse end andre strømaskiner, halmet bliver læsset ved hjælp af båndet der bakker halmet ind i maskinen.
Ved brug af vores Spread-a-Bale strømaskine reducerer man omkring 75% af dieselforbruget ved læsning og strøning, og halmet er 20% længere, hvilket giver en blødere og højere kvalitets dybstrøelse.
Spread-a-Bale strømaskinen begrænser mængden af støv i stalden, forbi der ingen turbine er. Derfor skal man heller ikke frygte, at der bliver kastet sten på dyr og bygninger.
Spread-a-Bale strømaskinen er ideel til at køre på en gummiged eller teleskop læsser. Strømaskinen kræver kun et dobbeltvirkende hydraulikudtag.

Spread-a-Bale Sideudkast strømaskinen har en vertikal rotor, der kaster halmet ud til højre eller venstre side op til 15 meter ind i dybstrøelsen. Rotorens store diameter, er det der skaber den store kastelængde. Spread-a-Bale Sideudkast strømaskinen er ideel til at kører på foderbordet og strø ind i dybstrøelsen, samt ind i bokse og fælleshytter.

KLIK PÅ LOGOET FOR AT SE PRISLISTEN